Protibolečinski obliž

Protibolečinski obliž lahko res pomaga hudi bolečini

Imam prijateljico, ki ima takšno službo, kjer je vsako soboto zelo veliko fizičnega dela. Veliko stvari mora prenašati, pospraviti, očistiti. In tukaj gre za kar težke stvari. Dela lahko vsako soboto tudi po 10 ur. V soboto zvečer pa se sesuje in se ne mora premikati. To je zanjo seveda velik problem, saj ima le nedeljo čas, da si odpočije, saj je v ponedeljek nov delaven dan, ki sicer ni tako fizičen ampak je vseeno delaven. Po navadi jo v soboto najbolj zvije in začne boleti hrbet. Ve točno kje je ta točka bolečine in kje se nahaja. Ta bolečina pa traja dolgo časa. Komaj si opomore do naslednje sobote in v soboto jo spet čaka delo in bolečina se ponovno pojavi. To je konstanten krog. Dejansko je vsak dan v bolečinah.

Protibolečinski obliž lahko res pomaga hudi bolečini

Ko sem to izvedela, sem ji hotela seveda pomagati ampak nisem točno vedela kako. Rekla mi je da je poskusila že različne kreme, olja, masaže in podobno. Do sedaj še nič ni konkretno pomagalo. Jaz pa sem ji prinesla protibolečinski obliž. Res nisem vedela kaj pričakovati, ali so dobri ali ne, ali ji bodo vsaj malo oblažili bolečine ali ne. Ne vem. Dala sem ji protibolečinski obliž in ji povedala kako se uporablja. Rekla sem ji naj mi pove, če ji bodo pomagali, da ji seveda prinesem še kakšnega.

Res me je klicala čez tri dni in mi rekla, da ne more verjeti ampak protibolečinski obliž ji je dejansko pomagal. Vprašala me je kje sem jih dobila, rekla pa sem ji da naj se s tem ne obremenjuje in da ji bom prinesla še več obližev, naslednjič ko pridem. V soboto je šla spet delati brez bolečin. Zvečer jo je začelo malo boleti, je dala obliž na hrbet in naslednji dan dejansko ni bilo več bolečine. Zelo sem vesela, da sem ji lahko pomagala.