Canyoning bovec

Canyoning Bovec je lahko zelo lep oddih

Nekaj časa nazaj smo po res dolgem času bili spet skupaj z celotno družino. Vsi smo bili seveda zelo veseli, saj je zaželel dolgo časa nismo videli vsi skupaj. Oče je želel ta čas res maksimalno izkoristiti in se odločil, da bomo nekam šli. Rekel je, da bi rad počel nekaj adrenalinskega, kar še nihče od nas ni preizkusil. Prva stvar, ki je meni padla na pamet je bil canyoning Bovec. Canyoning Bovec je nekaj, kar še res nihče od nas ni nikoli preizkusil in sem verjela, da bi to lahko bilo nekaj, kar nam bo zelo všeč.

Najmanj se je s tem strinjala moja mama, saj jo je bilo malce strah, a smo jo zelo hitro pomirili in seveda prepričali v to, da bo šla z nami na canyoning Bovec. Lepo smo rezervirali termine ter na dan vsi skupaj prišli tja. Hvala bogu so imeli zelo veliko prostih terminov, tako da smo lahko izkoristili tisti čas, ko smo bili dejansko vsi skupaj. Najprej so nam seveda obrazložili, kako vse skupaj poteka in je ne, kaj je potrebno paziti med samim canyoning Bovec. Vse nam je bilo popolnoma jasno, tako da smo se potem lotili same poti. Tudi pot je bila zelo zanimiva, tako da smo komaj čakali, da poči ta adrenalin.

Ko smo prišli na cilj smo vsi hoteli iti še enkrat, saj je bilo res nekaj neverjetnega. Vsi smo bili z celotno potjo zelo zadovoljni in definitivno bi to še kdaj ponovili. Tudi mama je rekla, da je bila res zelo zadovoljna in da ji je bilo všeč to, da smo vsi skupaj preizkusili nekaj novega. Dodala še je to, da bi lahko to večkrat ponovili. Res se malokrat zgodi, da smo vsi skupaj na ena kupu in od sedaj naprej smo se dogovorili, da bomo vsakič počeli nekaj novega. Seveda smo se s tem vsi strinjali in tako na lep način zaključili dan.

Canyoning Bovec je lahko zelo lep oddih