Izola restavracije

Če bi Izola restavracije imela moje najljubše sladice, bi bilo še bolj popolno

Po tem, ko sem preživela popolnoma raztresen konec tedna in sem bila vseeno zelo zadovoljna s postrežbo, ki so jo imele Izola restavracije, sem izvedela, da so vsi imeli čudne izkušnje. Na srečo so imeli vsi kar se da dobre izkušnje s tem, kako so jih Izola restavracije postregle. Vsi so pa vseeno imeli kar avanturistično pot na obalo in nazaj.

Res je bil nor konec tedna. Že dve leti hodim precej redno na obalo, pa se mi nikoli ni pripetilo kaj takega. Pa sem hodila tudi v poletni sezoni, na konce tednov in tudi, ko so bili prazniki. Tako da res ne vem, kaj je bilo to nedeljo, da se ja tako na glavo vse postavilo. Ampak ne glede na to je bil konec tedna res prijetna izkušnja in Izola restavracije, so se res ponovno izkazale. Čeprav je bila gneča in smo čakali, je bilo vse odlično in vrhunsko in mi niti najmanj ni žal, da sem bila tam.

Če bi Izola restavracije imela moje najljubše sladice, bi bilo še bolj popolno

Žal mi je le, da smo malce izgubili na času, saj smo hoteli čim prej nazaj, da ne bomo že nazaj hodili v največji gneči in nisem mogla v najljubšo slaščičarno po svojo sladico. Ampak saj bom še prišla na svoj račun in bom lahko končno tudi to nadoknadila. Niso vse Izola restavracije, prave za sladice, ki meni ustrezajo in res sem si želela neko tortico, ki jo imajo le v slaščičarni. Našla sem eno, kjer imajo same domače dobrote in kolikor sem se pozanimala, jih imajo le tam. Zato se pa vedno tak veselim obiska obale, zlasti Izole, ker vem, da si bom to lahko privoščila. Ne bi bilo slabo, če bi se vsaj malce razširili in bi imela tudi Izola restavracije, takšne sladice, saj bi bilo zelo priročno, ampak razumem, da si vsak želi imeti unikatno ponudbo, ker imajo tudi restavracije svojo izjemno ponudbo.