Tagheuer

V spomin se mi je vtisnila Tagheuer ročna ura

Ali ste vedeli, da so ure Tagheuer ene izmed najlepših švicarskih ur? Tudi jaz nisem tega vedela, dokler nisem ročne ure Tagheuer prvič videla.

Prav spomnim se, ko sem pred nekaj dnevi videla mlajšega moškega, ki je imel zelo privlačen stil oblačenja in dolgo nisem uspela odvrniti pogleda od celotne njegove podobe. Medtem ko sem opazovala, kako je zanimive kose oblačil povezal skupaj in kako je celoten stil nosil s svojo ponosno držo, pa sem na roki opazila še dodatek, ki je kar naenkrat začel zelo izstopati. Bila je zelo lepa in zanimiva ura, ki je že od daleč delovala zelo prestižno.

V spomin se mi je vtisnila Tagheuer ročna ura

Na srečo sem imela s seboj prijateljico, ki je zelo dobro pozna prestižne ure in še kaj. Prepričana, da ne bo vedela, katera ura je to, ker bil moški vseeno daleč, sem jo vseeno vprašala. Takoj mi je odgovorila. Da, to je ura Tagheuer, ki je zelo visoko cenjena in tudi zelo dovršena pri svojem dizajnu. Najprej sem jo pogledala čudno, ker sem bila vseeno presenečena, da je to tako hitro vedela. Potem sem se pa spomnila, da je obsedena z urami. 

Moja naslednja stvar, ki sem jo naredila, je bila ta, da sem po spletu preverila, kakšne ure so to. Takoj, ko se mi je odprla stran, sem videla, da je tam prava zakladnica zelo lepih ur. In zato lahko potrdim, da so ure Tagheuer ene izmed najlepših ur. Ta hip zame osebno, celo najlepše.

Čez čas sem na ure Tagheuer pozabila in se popolnoma sprostila ob prijetnih ritmih elektronske house glasbe s svojim priljubljenim koktajlom v roki. Bil je zelo prijeten večer in res je bil že skrajni čas, da izklopim cel svet ter za vsaj en večer odplavam v svoj svet, kjer me ne zanima nič drugega kakor pa glasba in ples.

Medtem, ko sem popolnoma izklopljena plesala, pa me je zmotil glas moškega z zanimivo uro, ker me je želel spoznati in sem preostanek večera preživela v prijetnem pogovoru z njim. Morda mi je sedaj ravno zaradi tega ura Tagheuer najlepša ura ta hip.